Party, party dar noi cand mai vorbim ?

O sa incep cu faptul ca e putin dubios sa ajungi acasa si sa-ti vezi tatal dormind, nu stiu de ce, dar ma asteptam sa fie putin invers, poate nu mai sunt la varsta potrivita, dar e putin dubios, tatal e in vizita pe la mine ­čÖé

Si acum am sa revin la subiectul principal, IT-isti nu stiu sa se distreze, sal cel putin nu in modul meu in care percec dristractia, efectiv nu au nici o treaba. Absolut nici o treaba.

Esti la un party? PARTY, subliniez, atunci bea daca bei dar pune picioarele alea in miscare.

Nu cred ca am vazut o petrecere mai lame decat cea la care am fost in seara asta. Imi aduc aminte din anul trecut, cum fostii colegi de munca imi povesteau cat de mult s-au distrat, poate intre ei, ca sincer seara asta nu a avut absolut nici o treaba cu modul meu de a ma distra.

Am plecat din actualul meu bar/club favorit, ca sa merg la o petrecere faina (in gandul meu), seriously, dar chiar si la petreceri de corporatisti era mai misto, mult mai misto. Networking networking, dar pana cand ?!

Barbatii parca erau constipati, cu cateva exceptii, iar femeile, sa nu incep, chiar sa nu incep.

A fost o petrecere tematica, superheroes and villains, am aflat despre asta abia cand eram acolo, cateva persoane chiar s-au conformat, well eram in aceleasi haine de dimineata, pentru ca a fost o zi plina, in care nu am avut timp sa ajung deloc acasa, dar cel putin modul in care ma imbrac, tricou + camasa e mai mult decat ok si pentru zbenguiala.

Mi s-a sugerat ca mai bine scriu pe blog decat sa stau intr-un loc in care nu ma simt neaparat confortabil, era poate o idee mai buna, dar despre ce as fi scris acum ? ­čÖé mersi Clara.

Am avut totusi noroc sa gasesc o persoana, pe care culmea, am cunoscut-o acum vreo 3-4 ani si cu care am ras cat s-a putut de mult ­čÖé mersi Joe.

Sunt un developer caruia ii place rock-ul, ii place muzica buna, asa ca m-am intors in barul favorit si am plecat la inchiderea lui ­čÖé

Voi sa fiti sanatosi!

This entry was posted in Joy ride. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *