3rd wish – Finantare

De doi ani de  zile astept sa tai de pe lista dorinta asta, inca de cand mi-am dat demisia de la eRepublik mi-am dorit sa fac antreprenoriat la un nivel superior perioadei cu Student Design.

La momentul respectiv ma consideram o persoana implinita profesional, da, vedeam o firma mai mare dar nu stiam ca se poate si altfel, ca exista si varianta finantarii. Am descoperit asta la fostul loc de munca, iar Cristi Badea a fost persoana care a reaprins spiritul de antreprenor din mine.

Am luat un imprumut de la banca si mi-am dat demisia din firma. A fost o placere sa fac un joc de la cap la coada, un joc in care am implementat tehnologii si metode noi, folosite in jocurile mainstream.

Apoi in peisaj a aparut Bobby Voicu, pentru care am realizat un alt joc si care ulterior ne-a devenit partener, povestea din Dublin cred ca deja e cunoscuta asa ca nu am sa mai intru in detalii.

Prima investitie a fost de 50.000 euro, m-am simtit bine, dar vroiam mai mult, iar intr-o foarte scurta perioada de timp a venit ce asteptam de foarte mult timp: 500.000 euro. And this is a dream come true 🙂

Lucrurile nu se imtapla pentru ca vrei tu sa se intample sau pentru ca meriti, se intampla pentru ca altcineva vrea sa se intample.

Nu stiu daca exista pe undeva un plan scris pentru mine, dar daca totusi exista sper sa fie cu happy end, precum e vorba cu saloanele de masaj :)) Si nu, nu am fost niciodata.

This entry was posted in Joy ride. Bookmark the permalink.

3 Responses to 3rd wish – Finantare

  1. Mai lasa loc si de alte vise…nescrise pe hartie…
    Si da,ar trebui sa te duci 🙂

  2. Elvis says:

    Doar stii ca la mine visele curg lin:) Mereu am avut, ele fac parte din trio-ul fericirii.

  3. Victor says:

    Elvis Apostol vs. Mark Zuckerberg :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *