Surubelnita

Soc! Soc again!

Am redescoperit un club, de fapt un club a renascut din propria cenusa. Inca de cand am intrat in el am simtit ca totul o sa fie bine, dar in momentul n care am vazut barmanita mi-am dat seama ca sunt din nou acasa.

Amintirile cu momentele frumoase din locul asta au inceput sa navaleasca. One by one, chiar si persoanele pe care le vedeam prezente, chiar daca erau necunoscute, imi aduceau aminte de variantele cunoscute ale lor, precum in cateva episoade din How I met your mother. O clone perfecta a unei foste iubite, un alt Catalin (de fapt 2), amandoi erau imbracati intr-un club suficient de calduros cu pulover.

Cum sunt o persoane careia ii place sa pastreze traditia, ritualurile din clubul asta au revenit cu o viteza supersonica, de fapt e doar o confirmare ca de fapt e fix acelasi club, doar ca are un alt nume. Iar pentru faptul ca barmanita m-a tinut minte si a fost la fel de draguta like in the old days, acelasi stil de muzica, acelasi gen de oameni, doar ca mai bine, mai mult spatiu de dans, aveau chiar si un apus de soare la care sa te poti uita, pentru toate astea stiu ca am sa revin aici :).

Acum stiu ca trebuie sa recuperez titlul de king of the dance floor, Elvis has entered the building once again.

vreau rock'n'roll

This entry was posted in Joy ride. Bookmark the permalink.

2 Responses to Surubelnita

  1. Miruna says:

    chiar azi am trecut pe langa el, mi-a atras atentia numele si sigla si ma gandeam ce misto suna, club ‘Surubelnita’ ­čśÇ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *