A cincea roata de la caruta si a treia de la bicicleta

Niciodată nu am înțeles cum poate sta un grup de persoane intr-o tăcere acută. Evident ca exista si situații care faciliteaza sau impun o tăcere de mormant, dar nu este si cazul de fata. Pur si simplu sa stai intr-un grup si sa nu zici nimic.

Nu pot sa afirm ca sunt eu persoana care intretine pe toată lumea, dar cel puțin când sunt cu o singura persoana, cu siguranță fac ca discuția sa fie una fluenta si fara pauze dubioase.
Îmi aduc aminte de situații de prin oraș, când era in câte-o terasa si vedeam la masa alaturata un el si o ea, care pur si simplu se uitau aiurea pe pereti, pe masa, pe jos, oriunde dar nu la celălalt, fara sa-si spună măcar un cuvânt.

Iar daca unul se aventura sa zica ceva, se entuziasmau amândoi pentru o scurta perioada de timp, după care realizau ca după 2-3 replici s-a mai epuizat un subiect. Pentru situația lor am un singur cuvânt: blind date, deci doua:)

Or fi ei a cincea roata de la caruta sau a treia de la bicicleta?

This entry was posted in Joy ride. Bookmark the permalink.

3 Responses to A cincea roata de la caruta si a treia de la bicicleta

 1. De Veghe says:

  “Un chip de nisip
  şi mâini de nisip
  şi limba în gură mi-e tot de nisip
  nu mai pot să spun nimic în apărarea mea”

  poate nu era chiar blind date.

  • Elvis says:

   cu siguranta nu ne referim la acelasi eveniment 🙂 iar daca nu era blind date, persoanele respective erau intr-o relatie cat se poate de anormala.

 2. De Veghe says:

  Incercam sa fiu grunjoasa, nisipoasa, tepoasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *