Bastards Club

Bah, n-am mai scris de mult, fie din lipsa de timp, fie din lipsa de inspiratie. Asta nu inseamna ca acum le-am redescoperit pe amandoua. Nu este prima incercare, doar ca acasa nu ma loveste nici o urma din nicuna. Tot statul in bar pare sa fie inspirational:) Nu stiu exact care sa fie legatura, dar functioneaza, poate sunt oamenii necunoscuti care transmit o poveste, dar nu pe a lor am sa o scriu, ci pe a mea.

Barul e nou, sunt abia la a doua vizita aici “Bastards Club”. Il poti considera o bomba, in care aerul proaspat intra doar pe hainele celor care vin aici, si asta in cel mai fericit scenariu.

Bomba, nebomba, muzica e buna, rock pletos in mare parte, bautura ieftina, berea e bere atata timp cat nu scrie pe ea ca e bere de cartier sau mai stiu eu ce slogan idiot.

Sa revin putin la munca, ca doar i-am dedicat atentia mea completa in ultimele luni, mi-am adus aminte cat de mult imi place ceea ce fac. La ultimul job am fost intrebat ce ar face proiectul respectiv un succes, am raspuns destul de repede: 500K de jucatori jilnici. Nu a avut parte saracul nici macar de 500, eu parasisem echipa inainte de lansare. inspiratie de moment 🙂 Tot 500K imi doresc si de la SolitaireArena, nu e usor sa ajungi acolo, dar de munca nu am fugit niciodata.

Cu cat iti doresti mai mult un lucru, cu atat ai sa incerci mai mult sa-l obtii.

Am mintit mai devreme, nu e doar rock in Bastards, este si multa muzica veche sau muzica buna, cum imi place mie sa-i zic. Tocmai ce au pus o melodie pe care nu o mai ascultasem de mult (desi s-ar putea sa ma insel), Jace Everett – Bad Things. data trecuta eram in drum spre Vama de 1 Mai, 3 ani, mult a mai trecut de atunci, multe s-au schimbat .. multe se schimba in continuare. Zilele trecute ii ziceam unui prieten ca parca e multa pustime, la care el razand: nu e ma pustime, noi am imbatranit 🙂 E bine ca nu o simt.

This entry was posted in Joy ride. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *