Dupa mine potop

Am fost iubit necondiționat de fiecare data, păcat ca nu am putut sa ofer același sentiment decât pentru un număr limitat de persoane, am fost egoist, uneori m-am folosit de persoane atâta timp cât interesele mele erau satisfacute. După mine potop.

Am fost constient de fiecare data, singura scuza pe care o pot invoca a fost căutarea iubirii, nu a lor pentru mine ci a mea pentru fiecare in parte.

Niciodată nu am fost rău intenționat, doar am abordat lucrurile ca si cum imi erau cuvenite, pentru ce puneam eu in balanta. De fiecare data am început o relație cu cele mai bune intentii, fără validari, fără sa aștept, m-am îndrăgostit de fiecare data, singura diferența a fost euforia prezenta pentru un timp mai lung sau mai scurt. De fiecare data a dat navala, a rupt bariere, dar nu de fiecare data a continuat sa fie prezenta după perioade lungi de timp.

Nu stiu daca ele au greșit, sau am greșit eu in abordare, dar știu ca de fiecare data am oferit totul, si atâta timp cât am primit înapoi același lucru totul a fost minunat. După mine potop.

Potop a fost si pentru mine de cateva ori, a fost greu, am invatat care sunt masurile de siguranta, dar nu am renuntat sa cred ca exista acolo cineva pentru mine, care sa ma miste asa cum imi doresc eu. Dupa parerile unora sunt pueril cand cred ca inca te mai poti indragosti, ca mai poti simti fiorul adolescentei, poate ca sunt, dar asta ma face sa sper, asta ma face sa bag de fiecare data inca o fisa, ca pana la urma la asta se rezuma, la cate incercari este dispus sa faci pana in momentul in care te multumesti cu ce ai. Dupa mine potop.

Am facut rau, am facut oameni sa planga, am plans si eu. Imi pare rau.

This entry was posted in Introspectii. Bookmark the permalink.

4 Responses to Dupa mine potop

  1. Oana says:

    Atata timp cat iti pare rau si esti sincer in ceea ce spui si ceea ce simti probabil exista cineva care sa simta si sa traiasca la fel ca tine. Si intr-o zi vei intalni persoana aceea dar tu vei fi suma experientelor anterioare si de data asta vei fi fericit. Iti doresc sa nu mai fie potopul dupa tine ci sa rasara soarele in viata si in sufletul tau si al celor pe care ii apreciezi.

  2. Victor says:

    Pai bine ma, dar iar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *