Brazilian party & a Dublin night out

Ziua de sambata a inceput cu o invitatie a brazilienilor la masa si cum doar ne trezisem si ne era destul de foame, mancarea moka cum ar spune orice roman, am zis de ce nu. A fost destul de greu totusi sa si ajungem la ei, cu toate ca stateau la 200 de metri de apartamentul nostru. Nu era nimeni acasa la ora din invitatie si chiar si dupa ce ni s-a confirmat mai tarziu ca este cineva acasa, tot nu era nimeni. Am renuntat la ideea de a manca feijoada si am plecat spre un magazin, dar pe drum ne intalnim cu always late Felipe, unul dintre brazilieni.

Era vreo 3.30 – 4 cand lumea a inceput sa vina, brazilieini, germani, irlandezi, lituanieni chiar si  francez era prin zona. Tot ce pot sa spus despre mancare este ca a fost delicioasa, un fel de tochitura de-a noastra doar ca avea mai mult sos si in plus si fasole. Toti ne-am lins pe bot. Tot cam atunci am inceput si sa bem 🙂 Fiecare dupa preferinte, eu aveam butelcuta mea cu Absolut Raspberry Vodka la mine.

Mi s-a confirmat inca o data ca imi place sa aud limba portugheza cu toate ca prind cel mult 1 cuvant din 20. Am incercat, dar fara reusita chiar sa port o conversatie in franceza, dar am ajuns sa prefer sa-l ascult pe el vorbind in franceza iar eu sa-i raspund in engleza.

Seara am hotarat ca o sa mergem la Gipsy Rose. Am invatat ca nu e safe sa tii un pahar de bere in dinti, pahar se sparge, fie de la faptul ca strangi prea tare, fie ca nu strangi suficient si cade pe jos. Am mers pe varianta a doua, iar in proces m-am trezit cu jumatate de bere pe mine.

Imi plac oamenii de aici la nebunie, pacat ca nu au suficient de mult soare.

Cumva am reusit sa fiu calcat de un taximetrist pe calcai asa ca am rugat o rusoaica sa-mi cante ceva ca sa uit de durere, am primit chiar un CD cu autograf. Nu stiu exact in ce imprejurari am ajuns sa am chiar si un trandafir in mana, am ajut grija de el pana am reusit sa nu-l mai am.

Alcool putin peste masura: bere, vodka, vin, bere, vodka, jagermeister, cuba libre si eu ma asteptam cand am ajuns acasa sa mai pot si sa scriu ce am scris acum. Imi doream chiar si sa mai mananc ceva, dar nu am putut decat sa adorm cu strugurii langa mine.

Parca a fost o noapte similara cu cele din tara cu David:)

Poze pe facebook

This entry was posted in Joy ride. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *