5 lucruri ciudate despre mine

Fiecare persoana are propriile ciudatenii, iar eu am gasit 5, cu siguranta sunt mai multe, dar urmatoarele 5 sunt in top.

 1. Nu pot sa folosesc tacamuri si pahare umede. Chiar daca am un pahar proaspat spalat la indemana, prefer sa scot inca unul care este deja uscat. As putea totusi spune ca am facut progres pe tema asta, in copilarie nu puteam sa mananc un al doilea fel de mancare dintr-o farfurie din care tot eu am mancat altceva.
 1. Nu mananc dulciuri decat daca mi-e pofta, iar pofta pentru dulciuri vine destul de rar in cazul meu. Am refuzat prajituri excelente facute de sora mea de prea multe ori, mai de fiecare data cand era ziua cuiva la birou ma limitam la foietaj. Si nu mananc torturi cu frisca facuta din pudra, din tub, din orice mai putin din smantana. Ador in schimb biscuitii cu ghimbir de la IKEA si inghetata 🙂 Cred ca inghetata e singurul desert pe care il servi manca oricand. Si daca zic o data ca nu vreau ceva, chiar nu vreau, iar insistenta pe tema asta nu atrage dupa sine decat nervii mei 🙂
 1. La mare nu imi place apa 🙂 imi place soarele in schimb, prefer sa lenevesc pe plaja, uneori chiar si la ore nepotrivite decat sa intru in apa. Cel mai probabil vine de la faptul ca imi lipseste tesutul adipos, care sa-mi tina de cald in apa, apa care de cele mai multe ori mi se pare rece. Recordul pe care l-am avut a fost sa intru in apa de doua ori in patru zile. Asta nu inseamna ca nu intru, doar ca de cele mai multe ori prefer sa nu o fac. Imi place totusi sa ma uit in cada de acasa, o data chiar am incercat sa adorm, dar mi-a fost frica sa nu cad sub apa in somn 😛
 1. Sunt doar trei persoane care au voie sa faca curatenie la mine acasa, eu, iubita si mama, si nu, mama nu vine sa-mi faca curatenie, dar cand vine poate sa o faca:) A fi in vizita si a incerca sa speli vasele, din recunostinta pentru faptul ca eu am gatit ceva, e ca o insulta. Nu trebuie sa fim egali in atributii, si nici sa-mi arati recunostinta pentru o masa buna. Suntem la mine acasa iar tu esti un invitat, poarta-te ca atare si mai cere ceva de baut:)
 1. De cand am venit in Dublin, nu am baut apa, m-am limitat la bere si sucuri. Sucurile au predominat in prima parte, dar apoi am descoperit berea la sticla de 300ml care pare sa fie geniala, se pastreaza rece si proaspata pana o termini. Acasa doar cand nu am altceva de baut, servesc si apa, dar trebuie sa fie foarte rece altfel mi se pare lipsita de gust. Daca e suficient de rece nu sesizez ca nu are:) Momentan sunt la berea cu numarul 150.

PS. I’m a freak, I know 🙂

This entry was posted in Joy ride. Bookmark the permalink.

2 Responses to 5 lucruri ciudate despre mine

 1. un pirat says:

  ba da.. ce. te. mai. plictisesti.

  • Elvis says:

   :)) dupa ce-mi bat capul 2-3 zile cu bugs, features and server problems, am si eu voie sa aberez putin. am castigat acest drept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *